aku biadab ?

assalamualaikum dan selamat petang :)

sorry sangat sangat . dah lama tak update . busy sangat . mengalahkan perdana menteri nye busy . haha . by the way , harini aku nak crita pasal cikgu aku dkat sekolah . kalau tak suka nak baca , takpayahlah baca . bukannya aku suh kau baca pun :p haha . jk . okay , macam ni , aku dah penat . hari hari dengar cikgu membebel . pot pet pot pet . mcm hon kreta . aku tak pernah biadab dgn cikgu . seriously , tak pernah . aku tak menjawab , salah . aku jawab , salah . so apa yg betul ? eh pelik aku . diorang tahu marah orang ja . tak bawa buku kna marah . orang salah jadual pun kena marah . kau mak aku ke wei? eh benciii lahh . aku dah minta maaf . tp dia still betukar jadi harimau . geram. aku mmg tak pandai melawan tapi jangan sampai aku jadi kurang ajar . so puhleaseee lah , kalau aku ada buat salah aku minta maaf , and then tlglah jgn memekak depan aku , and depan kawan kawan aku . aku tak suka . aku hormat kau , kau hormat aku . simple right? and aku tak nak jadi murid yang biadab . aku datang pegi sekolah aku nak belajar . menimbah ilmu , bukan nak dengar kau membebel di depan . waste my time.