make up.

 kita hamba Allah . tak sempurna . kenapa mesti pakai bedak tebaltebal then , gincu merahmerah apa semua ? untuk jadi cantik ? bagi aku , kecantikkan bukan dari ketebalan make up kau. and tak payahlah nak pakai sexy sexy yang boleh mengeluarkan mata lelaki yang boleh buat diorang steam . just be yourself. no need lah pakai kasut tinggi just because kau nak lelaki pandang kau . then , kau nak diorang tergila gila dkat kau . takpayahlah . baik kau jadi diri sendiri . pakai baju yang menutup aurat nye. pakai tudung . kan elok orang tngok . bakal mak mertua pun suka tngok . sejuk hati dia . and rasa berbangga dapat menantu mcm tu .
bila kau dah tutup aurat kau , and cara kau bercakap sopan apa semua , confirm kau kena hormat . and aku akan respect kau . tabik der . lelaki yang setia takkan pandang paras muka kau , kecantikkan kau , tapi diorang akan pandang cara kau bercakap , senyum , macam mna cara kau layan mak kau , and org lelaki ni tak suka perempuan tergedikgedik sana sini .

#just saying.