Yu bodoh bukan i Bodoh :p


kemarin pegi aquarium/ muzium ums . best (y) smua ikan dia sana pelik pelik -.- okay , ikan yg warna pic tu , mcm kelabuu sikitt , nama diaa ' yu bodoh' . siapaa juga kasi nama dia bgini ni -.- kejam gila . yg warna hitam tu , lepastu ada tompok2 tuu , nama dia ' yu cicak' . ehh , haiwann pelik . ikr -.-



aku mengaku aku ndtau haiwan apa ni . haha . dia ni penyu ka kura kura ni -.- tp yg aku tau , diorang comel :3 hehe . sbelum aku mati , aku mau peluk ni haiwan dulu :D hihi . gmbt gmbt yg lain akan diupload dkat facebook :) sekian


pipaaaaaaaaa

hai :3 nama nur za'ieffah bte zaidi . member panggil ' pipa ' . pakcik makcik panggil ' ieffah / fifah' -.-' . boyfriend panggil sayang ♥ hahaha. pipa orangnya bulat bulat , pipi tembam tembam, tak gedik tak lawa cuma makhluk Allah yang biasa ♥ . Ayat aku emo ! HAHA . sekali sekala k . berumur 14 tahun . k cukup -,- actually aku boring , thats why aku update benda yang merepek ni . haa . okay bye . muah muah . hehe

pot pettttt

Assalammualaikum ♥  harini hari yg cukup bermakna bagi aku :') Hari raya . Maaf sbab lama nda update . haritu mau update sudaa tapi lupa click publish -.-' hehe . sorry yaaa . btw , Selamat hari raya kepada orang islam :D kawan aku org kristian  , tp dia pula yg semangat mau ikut aku beraya -.- . haha . baguskannn? hahahaha . nda rugi dapat kwn mcm dia . -Fullstop-

k , aku rindu kwnnnn akuuuuuuuuuuu . err :(