C R U S H ♥

Assalammualaikum ♥  sorryy lama tidakk update D: okay , harini mau update pasal crush aku . nama dia hazisam awang hassan   21 years old . and skrg dia dkat politeknik :)  comel kan ? haha . yeah . actually , he's mine. HAHA . perasan kejap ba. 6 months tunggu kau :') aku sakit , aku tahan . banyak banyak lelaki dkat kk ni , dia satuorang ja yg aku syg :) mmg betabur laa semboi semboi di kk ni , tp mmg dia la juga dipilih :3 hahaaa seriousss , aku sukaa dia ! dia ada girlfriend . ehhehe , aku syg dia k . hmm . tapi , yg paling sakit  , bila dia main wall2wall dgn gf dia :') sakit gila.. nyway , dia la tempat aku meluah . dia faham aku :'') serious , angau betul aku dgn lelaki ni . dia selalu bagi kawan tidur .  his voice   omg ._. dgr ja suara dia , memang dapat buat aku cair -.- err , ya ya . Dear jude , Oneday , kau akan jadi husband aku k ? haha . yeah . aku suruh dia tunggu umur aku 20 tahun xD time tu umur dia  27 . hehe . then , aku cakap , aku mau kahwin dgn dia , dia pun ok jaa . berjanjiii . okay , janji harus ditepati k crushh yg paling disyg ? iloveyouforathousandyears asam ♥ no word can describe how luck i am to have you crush :') hehe . layan lagu dandutt duluu . haha . byee :)