jujur hati aku sakit .

sad life

helo again blog kesygan :) lama tdk update . bukan busy , broadband buat hal :( okay , now , tiada sudah jude jujud asam , hazisam , okay? he exists now only in my memory . dia hilang mcm tu ja. dimana pun kau skrg , aku doakan yg baikbaik jala k :) ndmau la berdendam apa smua . biarla karma yg dtg nanti . hope kau happy dgn gf baru kau yg lawa , yg kurus , yg rmbt mcm pokok pokok , pakai makeup ;') yg PERFECT. sad life . aku ndtau knp mau dkatdkat pmr bgini baru kau  menghilang . lemah k . susah mau focus study . seriously , aku btlbtl perlu n perlu n perluuu cari penganti baruu . haih . ya allah , tabahkan la hati hambamu ini . sedih luruh hati skrg . demam lg . er

mati

Lama nda buka blog -.- kesian kau berhabuk blog . Kurang kasih sayang kan . Hehee .ok enough w habuk2 . Hm ,  pening kepala risau pasal pmr . First2 tu ndala risau btl , trus dorang ckp lg pmr this year maybe makin susah .. mau study pun susah . Susah mau masuk dlm otak :/ what should i doooooooooooooooooooo?? :( sumpah pening! Tuisyen ? Na'ahh . Ndmauuuuu pg tuisyen . Tdk slesa ok :(  hmm . Tlg pleaseee :((

macaroni chicken salad

Assalammualaikum pembacaa blog :D mauu kongsi resepi org sabahh bahhh ni :3 '' macaroni chicken salad '' jujud bilang sedap -.- duh . k , nnt mau try .

*bahan2 :
1) 1 bungkus            macaroni elbow
2) 1 bekas besar      mayonis lady's choice
3) 1 tin kecil             susu pekat
4) setengah cawan susu cair
5) 1 tin                     fruit coctail
6) 1 tin                     tuna delight
7) separuh ayam (bahagian dada)
8) 2 kotak kecik       kismis hitam
9) 2 biji                    apple merah
10) 6 slices                cheese (dicincang halus)
11) 1 batang              carrot (dicincang halus)
12) 1biji                     bawang besar (dicincang halus)
13) secubit                  garam dan lada sulah


*cara :
-rebus macaroni selama 18 minit dicampur sedikit minyak masak agar tak melekat, kemudian toskan dan dibiar sejuk
-rebus ayam
-sementara menunggu ayam direbus , masukkan semua bahan bersama macaroni yg telah sejuk tadi kecuali garam dan lada sulah
-gaul sampai sebati
-akhir sekali , masukkan lada sulah dan garam  digaul lagi
*PERINGATAN!
ayam yg direbus tadi dicarik-carik halus :)

jummmmm tryy ! :D

trip cute :p


ya well , im not perfect . but im still me though. is that wrong?

ops ._.

okay, skrg aku try mengelak dr abah -.- adakaa dia minta buatkan fb . gila . nanti dia stalk aku amacam? nampak la nnt aku jiwa jiwa d fb -..- hahaa. sokay abah sokay . next time anakmu ini buatkan . tp msti kena block ni tau . hahaha . kejam k kejam :( jk abahh jk . lol. okay , good night peoplee :* memuah . *mengada. kbyee , assalammualaikum.

muka annoying -..-


Abah's lil princess :)

beloved husband :p

Assalammualaikum ! :D malam alien alien sekaliann :3 hehe . okay , aku happy :D llaki yg slama ni aku tunggu tunggu akhirnyaaa jadii milikk aku :p hahah. kunun la kan. kasi eya ja ba -.- ish. k dgr cer aku ni ! okay , dgr k dgr , aku serious ni :| jujud? dgr sini . (mcm boleh dgr pula kan -.-)  bego pipaaa. lol. hmm , aku syg kau k ? jgn la baaa getee dgn prmpuan lain . aku tau la dorang lawa :( setiaa laa dgn aku k ? try kau curang ! aku tembak kau guna senapang gajah 'gia' -..- ohh yeaaahh . aku nda
kesah la siapa yg nda suka tngok aku dgn pacik jujud ni -.- kenapa la dia tua dari aku ? do i care? beej beej .
even jujud ndaa sehandsome mcm zayn malik , aku tetap stay dgn dia k :) hehe . kau comel sayang :) iloveyou until my last breathe :'D aisehman. jgn ada yg jealous ah :p
Ehems , btw , dia future husband aku sudah ni . sudah aku chop awal awal. d leher dia :p *jujud pipa punya* woahh . aku ada , kau ada ? teda kan? HAHA . yeyer . awesome sgt k. skali lagi , jgn ada yg jealous . i repeat , j a n g a n a d a y g j e a l o u s :3 *mengada . merepek time malam mmg bgs untuk kesihatan la org zaman purba bilang . so aku ikut jala kununn. baa cukupp ! mau tidur . besok buat cuti sendiri :3 ahh , amannya duniaaaaa. k , good night peopleee :D night biy :*

bananna :3

Hai haiii Blog yg comell :3 lama kita tidak ketemuuu kan ? 'huhu' :'( hahaha . le me is miss yah baby ♥ kesian kauu blog berhabukk -.- sekiann lamaa blog tidak diraba . hahahaha . k enough with rabaraba blog . hmm okay . mulaa dengan cer kerja kursus G E O G R A F I B T E B A B U B A B U :| err , stresss gilaaa -.- apaaa baa jugaa cikgu nii mauu ? baguss diaa buat  sndiri -,- bnyk comment betul ! pot pet pot pet sjaa kerjaa . hishh . pikir lawa laa bgtu tu ? -.- benciii k benci . k sudahhh . tukar topic pleasee :3

ok! rutin harian aku sama jaa mcm hari yg lainn . stay di rumah , makan sendiri , tngok tv , online , tidur -_- sad life .klauu si mamat lagi adaaa , naaa , mati lahh  . mcm tv tu diaa punya ba -.- ada 3 tv d rumah ni , mau jugaa berebut dgn aku baa -,- tapujii . org mau tngok tuu crita barbie2 -.- situu jugaa dia mengacau . mamat jaa dtg , bolaaaaaaaaaaaaaa sjaaa. malarrrrrr bolaaaaaaaa . bolaaa bolaaa bolaaaaaa . kalau bukan bola , tuu john cenaa tu -.- WWE . malass akuu . 'pebret' channel dia kenen ba . k cukup . bye bye bye -.-