ops ._.

okay, skrg aku try mengelak dr abah -.- adakaa dia minta buatkan fb . gila . nanti dia stalk aku amacam? nampak la nnt aku jiwa jiwa d fb -..- hahaa. sokay abah sokay . next time anakmu ini buatkan . tp msti kena block ni tau . hahaha . kejam k kejam :( jk abahh jk . lol. okay , good night peoplee :* memuah . *mengada. kbyee , assalammualaikum.

muka annoying -..-


Abah's lil princess :)

beloved husband :p

Assalammualaikum ! :D malam alien alien sekaliann :3 hehe . okay , aku happy :D llaki yg slama ni aku tunggu tunggu akhirnyaaa jadii milikk aku :p hahah. kunun la kan. kasi eya ja ba -.- ish. k dgr cer aku ni ! okay , dgr k dgr , aku serious ni :| jujud? dgr sini . (mcm boleh dgr pula kan -.-)  bego pipaaa. lol. hmm , aku syg kau k ? jgn la baaa getee dgn prmpuan lain . aku tau la dorang lawa :( setiaa laa dgn aku k ? try kau curang ! aku tembak kau guna senapang gajah 'gia' -..- ohh yeaaahh . aku nda
kesah la siapa yg nda suka tngok aku dgn pacik jujud ni -.- kenapa la dia tua dari aku ? do i care? beej beej .
even jujud ndaa sehandsome mcm zayn malik , aku tetap stay dgn dia k :) hehe . kau comel sayang :) iloveyou until my last breathe :'D aisehman. jgn ada yg jealous ah :p
Ehems , btw , dia future husband aku sudah ni . sudah aku chop awal awal. d leher dia :p *jujud pipa punya* woahh . aku ada , kau ada ? teda kan? HAHA . yeyer . awesome sgt k. skali lagi , jgn ada yg jealous . i repeat , j a n g a n a d a y g j e a l o u s :3 *mengada . merepek time malam mmg bgs untuk kesihatan la org zaman purba bilang . so aku ikut jala kununn. baa cukupp ! mau tidur . besok buat cuti sendiri :3 ahh , amannya duniaaaaa. k , good night peopleee :D night biy :*

bananna :3

Hai haiii Blog yg comell :3 lama kita tidak ketemuuu kan ? 'huhu' :'( hahaha . le me is miss yah baby ♥ kesian kauu blog berhabukk -.- sekiann lamaa blog tidak diraba . hahahaha . k enough with rabaraba blog . hmm okay . mulaa dengan cer kerja kursus G E O G R A F I B T E B A B U B A B U :| err , stresss gilaaa -.- apaaa baa jugaa cikgu nii mauu ? baguss diaa buat  sndiri -,- bnyk comment betul ! pot pet pot pet sjaa kerjaa . hishh . pikir lawa laa bgtu tu ? -.- benciii k benci . k sudahhh . tukar topic pleasee :3

ok! rutin harian aku sama jaa mcm hari yg lainn . stay di rumah , makan sendiri , tngok tv , online , tidur -_- sad life .klauu si mamat lagi adaaa , naaa , mati lahh  . mcm tv tu diaa punya ba -.- ada 3 tv d rumah ni , mau jugaa berebut dgn aku baa -,- tapujii . org mau tngok tuu crita barbie2 -.- situu jugaa dia mengacau . mamat jaa dtg , bolaaaaaaaaaaaaaa sjaaa. malarrrrrr bolaaaaaaaa . bolaaa bolaaa bolaaaaaa . kalau bukan bola , tuu john cenaa tu -.- WWE . malass akuu . 'pebret' channel dia kenen ba . k cukup . bye bye bye -.-