beloved husband :p

Assalammualaikum ! :D malam alien alien sekaliann :3 hehe . okay , aku happy :D llaki yg slama ni aku tunggu tunggu akhirnyaaa jadii milikk aku :p hahah. kunun la kan. kasi eya ja ba -.- ish. k dgr cer aku ni ! okay , dgr k dgr , aku serious ni :| jujud? dgr sini . (mcm boleh dgr pula kan -.-)  bego pipaaa. lol. hmm , aku syg kau k ? jgn la baaa getee dgn prmpuan lain . aku tau la dorang lawa :( setiaa laa dgn aku k ? try kau curang ! aku tembak kau guna senapang gajah 'gia' -..- ohh yeaaahh . aku nda
kesah la siapa yg nda suka tngok aku dgn pacik jujud ni -.- kenapa la dia tua dari aku ? do i care? beej beej .
even jujud ndaa sehandsome mcm zayn malik , aku tetap stay dgn dia k :) hehe . kau comel sayang :) iloveyou until my last breathe :'D aisehman. jgn ada yg jealous ah :p
Ehems , btw , dia future husband aku sudah ni . sudah aku chop awal awal. d leher dia :p *jujud pipa punya* woahh . aku ada , kau ada ? teda kan? HAHA . yeyer . awesome sgt k. skali lagi , jgn ada yg jealous . i repeat , j a n g a n a d a y g j e a l o u s :3 *mengada . merepek time malam mmg bgs untuk kesihatan la org zaman purba bilang . so aku ikut jala kununn. baa cukupp ! mau tidur . besok buat cuti sendiri :3 ahh , amannya duniaaaaa. k , good night peopleee :D night biy :*